Granulisani bakar

BAKARNE GRANULE - Connect Clean Roma Group

 

Rudarenje bakra može imati širok spektar negativnih posledica po životnu sredinu.
Neki od glavnih problema su:

  • Destrukcija ekosistema

    Rudarske aktivnosti često uključuju krčenje šuma, iskopavanje zemljišta i uklanjanje vegetacije, što dovodi do gubitka staništa za biljke i životinje. Ovaj proces može imati dugoročne posledice na biodiverzitet i ekološku ravnotežu u regionu.

  • Zagađenje vode

    Rudarenje bakra može izazvati značajno zagađenje vodnih izvora. Rudarske aktivnosti mogu osloboditi toksične hemikalije i teške metale koji zagađuju vodu, poput arsena i olova. Ovakvo zagađenje može imati ozbiljne posledice po biljni i životinjski svet, kao i ljudsko zdravlje.

  • Emisija štetnih gasova

    Prilikom rudarenja i prerade bakra, dolazi do emisije štetnih gasova kao što su sumpor-dioksid (SO2) i azotni oksidi (NOx). Ovi gasovi su odgovorni za zagađenje vazduha i doprinose stvaranju kiselih kiša i globalnom zagrevanju.

Ove posledice rudarenja bakra ukazuju na važnost prelaska na održivije alternative poput recikliranja kako bi se smanjio uticaj na životnu sredinu i očuvali prirodni resursi.

Bakarni granulat je visokokvalitetan proizvod koji Connect Clean -Roma Group dobija kroz naš specijalizovani reciklažni proces.Naša kompanija se ponosi svojom sposobnošću da pretvara otpadne bakarne materijale u čist, pouzdan i visoko provodljiv granulat, spremni za ponovnu upotrebu u raznim industrijama.

Tehničke specifikacije našeg bakarnog granulata su pažljivo podešene kako bismo ispunili zahteve i očekivanja naših kupaca. Naš granulat se klasifikuje prema veličini zrna, pružajući mogućnost izbora fine, srednje ili grube granulacije, prilagođene specifičnim potrebama.

Naš bakarni granulat se odlikuje visokom čistoćom, minimalnim sadržajem nečistoća i izuzetnom električnom provodljivošću. Sadržaj bakra u našem granulatu je pažljivo kontrolisan i obezbeđuje visok nivo kvaliteta. Klasifikacija našeg bakarnog granulata se vrši u skladu sa industrijskim standardima i specifičnim zahtevima, osiguravajući da naš proizvod zadovoljava najviše standarde.

Connect Clean- Roma Group ima posvećenost prema održivom upravljanju otpadom i zaštiti životne sredine. Naša reciklažna tehnologija omogućava nam da efikasno pretvaramo otpadne bakarne materijale u koristan i ekološki prihvatljiv proizvod – bakarni granulat. Naša vizija je da postanemo lideri u reciklažnoj industriji, pružajući održiva rešenja za naše kupce i doprinoseći izgradnji zelene budućnosti.

Izaberite Connect Clean- Roma Group za kvalitetan bakarni granulat koji će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam pouzdan materijal za vaše industrijske procese.