Regranulirana plastika

Regranulirana plastika - proizvod Connect Clean Roma Group

Regranulirana plastika je vrhunski proizvod koji Connect Clean Roma Group dobija kroz našu naprednu reciklažnu tehnologiju. Naša kompanija je lider u preradi otpadne plastike, pretvarajući je u visokokvalitetni regranulat koji je spreman za ponovnu upotrebu u raznim industrijama.

Regranulisana plastika proizvedena od strane Connect Clean Roma Group može se koristiti u raznim industrijama, uključujući:

 • Ambalažna industrija

  Regranulisana plastika se često koristi za proizvodnju ambalaže kao što su plastične flaše, posude, vreće, paleti i drugi ambalažni materijali.

 • Automobilska industrija

  Plastika je široko prisutna u automobilskoj industriji, a regranulisana plastika može se koristiti za proizvodnju delova enterijera i eksterijera, kao što su branici, paneli, unutrašnje obloge, kontejneri za tečnosti i drugi komponenti.

 • Građevinska industrija

  Regranulisana plastika može biti korisna u građevinskoj industriji za proizvodnju cevi, creva, pokrivača kablova, panela, ivičnjaka, ograde i drugih građevinskih materijala.

 • Elektronska industrija

  Plastika se koristi u proizvodnji elektronskih uređaja, a regranulisana plastika može biti pogodna za proizvodnju kućišta, konektora, nosača i drugih komponenti.

 • Nameštaj

  Regranulisana plastika može se koristiti za proizvodnju delova nameštaja, kao što su stolice, stolovi, kancelarijski ormarići i drugi nameštajni komadi.

tinted plastic granulate for injection moulding process

Tehničke specifikacije regranulirane plastike su pažljivo definisane kako bismo zadovoljili zahteve i potrebe naših kupaca. Naš regranulat se klasifikuje prema vrsti plastike (npr. HDPE, LDPE, PP) i može se prilagoditi specifičnim zahtevima industrije.

Naš regranulat se odlikuje visokom čistoćom, minimalnim sadržajem nečistoća i izuzetnom mehaničkom stabilnošću. Veličina zrna i boja regranulata mogu se prilagoditi potrebama kupaca. Naša plastika je pažljivo testirana i ispituje se u skladu sa industrijskim standardima kako bi se garantovala visoka kvaliteta i performanse.